Friday, 04 May 2018

Member for Pittwater Rob Stokes today said improvements to the Narrabeen commuter precinct have resulted in a major transformation of the area.          

Works throughout the precinct, adjacent to Berry Reserve, included the construction of new amenities, landscaping, new pedestrian plaza, installation of CCTV, undercover bicycle storage, extra lighting, new basketball area and a redesigned car park with around 40 additional spaces.

The new commuter precinct was funded as part of the NSW Government’s B-Line project.

“There’s been an incredible transformation of this area,” Rob Stokes said today.

“To be frank, the area was ugly and unpleasant.

“The old amenities block was a blight on the whole area.

“The introduction of new facilities and extensive landscaping has revitalised the area and transformed it into a modern and more user-friendly space.

“An injection of funds and some clever design and landscaping was exactly what this area needed.

“Commuters, shoppers, tourists and neighbours will all benefit from this great example of place-based planning that embraces the lagoon, enhances our environment and respects Narrabeen’s heritage,” Rob Stokes said.